Jant Boyama

Jant boyama işlemleri araba tutkunları için özel bir ilgi alanıdır. Jantlar bilindiği üzere araçların en önemli parçalarından birisidir. Modifikasyon tutkunları veya aracına özel ilgi gösteren kişiler bu nedenle jantlara oldukça dikkat etmektedir.

Jant boyası yaptırılırken iyi bir firmayla çalışmadığınız taktirde aldığınız hizmet sizin için fiyasko olacaktır. Alanında profesyonel ekibimizle sizlere en iyi deneyimleri sunabilmek için bu görevi üstleniyoruz. Harcadığınız her kuruşun karşılığı almak istiyorsanız hemen bizimle iletişime geçebilirsiniz.

Profesyonel Jant Boyama İşlemleri Nasıl Yapılır?

Profesyonel jant boyama faaliyeti gerçekleştirilirken birtakım izlenmesi gereken yollar mevcuttur. Jant boyası yapılırken direkt olarak boyama işlemine geçilemez. Boya öncesi hazırlıklar yerine getirilip  ortam boya yapılmaya hazır edilmelidir. Boyama işlemi öncesinde kağıt bantlardan destek alınarak boyanacak alan dışındaki yerler kapatılır. Amaç ise boyanın işlem sonrasında farklı yüzeylerde tutunup kalmasını engellemektir.

Jant boyama faaliyetine geçmeden önce yapılması gereken diğer bir aşama ise ince ve kalın zımpara yardımıyla jantların temizlenmesidir. Jantlarda kalan toz, kir ya da çapaklar boyama esnasında pürüzsüz bir görüntü elde etmenizi engelleyecektir. Boyama esnasında yapılacak son işlem ise doğru boya türlerini seçerek çalışmayı sonlandırmaktır.

dr-jant-boyama

Jant Boyama Esnasında Kullanılması Gereken Malzemeler Nelerdir?

Jant boyası yaparken maksimum verim alabilmek için kullanılacak malzemeler oldukça önemlidir. Kullanılan malzemelerden kaçınmak veya kalitesiz ürünlerle çalışmak jant boyama esnasında kötü sonuçlar doğuracaktır. Jant boya işlemlerinizde firma olarak birinci kalite ürünlerle çalışarak en iyi sonuçları sizlere sunmak misyonumuzdur.

Jantlarda renk değişimi yapılırken firmamız şu malzemeleri kullanmaktadır;

  • Jant temizlemek için özel üretilmiş sprey ve yağ giderici sabunlar
  • Jantları çizmeyecek hassas temizlik bezleri
  • Fırça çeşitleri
  • Farklı kalınlıklarda zımpara çeşitleri
  • Jant temizliği için alkol ve tiner
  • Gazete, naylon ve kağıt bantlar
  • Jant astar boyası
  • Özel jant sprey boyaları
  • Boyanın koruması için şeffaf cilalar, jant renk değişimi işleminde kullanılan bazı temel malzemelerdendir.

dr-jant-boyama-jant-boyama

2022 En Uygun Jant Boyama Fiyatları!

2022 yılında jant boyası yaptıracaklar fiyatları konusunda tereddütlere kapılırlar. Üstelik kullanılan malzemelerin çok olması da ayrıca bir korku ile yaklaşılmasına yol açmaktadır. Jant boya işlemleriniz firmamız tarafından yaptırıldığında fazladan malzeme ücreti ödemenize gerek yoktur.

Tek fiyat uygulamasıyla renk skalanızı belirleyin ve keyfinize bakın! Ekstra ücretlendirmelerle karşı karşıya kalmadan güvenli ödeme yöntemleriyle hizmet satın alın. Bunların dışında jant renklendirme çalışmaları Dr. Jant Boyama firmasının garantisi altında yapılmaktadır. Siz de hemen iletişime geçerek boyama işlemlerinizi sorunsuz bir şekilde yaptırabilirsiniz.